zondag 10 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 709: De Test van de Aarde. 2. /10 juli 2016 / Lee Carroll


709: De Test van de Aarde. 2.
10 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Lee en Kryon. Om te beginnen wil ik jullie danken voor al het inspirerende werk dat jullie de laatste paar jaren hebben verricht. Het heeft mij diep geraakt en het heeft mijn leven veranderd. Ik ben begonnen met het lezen van Boek Tien en ik heb een vraag die de laatste paar dagen steeds aan mij blijft knagen.

Jij spreekt over de Aarde als een planeet voor lessen, een test die triljoenen wezens betreft en ook de energie van de rest van de kosmos. Als dit een waarlijk onbevooroordeelde test is om te zien of wij zelf terug kunnen gaan naar het licht (het werkt!!!), lijkt het mij dat de leringen die wij steeds van jou en ook via andere kanalen ontvangen een neiging terug brengen die de waarde van de test ondermijnt. Begrijp mij niet verkeerd, ik ben een fervent lezer van jouw boeken en krijg daaruit steeds weer nieuw begrip als ik hen weer lees en ook doordat ik spiritueel gezien volwassener word.

Het is gewoon een vraagje dat aan mij knaagt.

ANTWOORD: Ik begrijp jouw vraag helemaal en die is niet ongepast. Om jou te helpen bij jouw logische puzzel zal ik jou dit zeggen: In een klas hebben jullie vrije keuze. Op de planken van het klaslokaal staan boeken met de antwoorden. Jullie hebben de vrije keuze om daar naar te gaan zoeken of niet. Als jullie ernaar kijken hebben jullie de keuze van het boek, de wetenschappelijke antwoorden, de religieuze antwoorden, de filosofische antwoorden en vele andere.

De test van de Aarde is hetzelfde, behalve dat door een verhogende energie het aantal boeken is toegenomen.

Jullie hebben nog steeds de keuze om hen te negeren of de oudere boeken te kiezen. Er zit dus integriteit in dit alles. Er zal jullie geen enkele test gegeven worden waarvoor de antwoorden ook niet beschikbaar zijn.

De test is dus altijd gegaan over het uitzoeken en ontdekken waar de BOEKEN zijn. 

Kryon