maandag 11 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 710: Ontwikkeling van de Derde Taal. /11 juni 2016 / Lee Carroll


710: Ontwikkeling van de Derde Taal.
11 juni 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, is er een manier waarop een mens zijn ware zelf kan ervaren, op zijn minst emotioneel, om verfrist te worden en een plek te hebben waar wij naar toe kunnen gaan terwijl wij verder gaan met onze multidimensionale taak van het scheppen? Ik kijk er naar uit om dit te doen. Ik zou graag “naar huis” gaan en mijzelf ervaren en intiem en verbonden te zijn met het goddelijke.

VRAAG: Lieve Kryon, het is voor mij duidelijk dat een van de grootste prestaties van de mensen de ontwikkeling van de Derde Taal is. Omdat de taal van Spirit niet lineair is, is het begrip van symbolische informatie zoals archetypes, metaforen, parabels en symbolen dan een manier de Derde Taal te verbeteren?

ANTWOORD: Ja, ja en ja! Deze ervaring van de Derde Taal is wat wij onderwijzen. Het gaat over het “spreken tegen je cellen.” Kijk naar onze boodschappen van 2003 tot en met 2005 voor deze antwoorden want die gaan over het claimen van jullie meesterschap.

Dit is niet iets waarvoor jullie de pers hoeven te roepen en met je leven te stoppen om het te bereiken. Het gaat over een dagelijkse wandeling die zo liefhebbend, vreedzaam en anders is dat jullie cellen weigeren om in drama, woede of zorgen te gaan.

Jullie zijn “verbonden” met de familie” terwijl jullie op gewone plaatsen lopen en jullie weten dit.

Jullie vroegen hoe: Begin met hierom te vragen in de meest stille uurtjes die jullie hebben. Neem de tijd om te mediteren, en vraag om niets anders dan dit. Vertel je Gos/Partner (het Hoger Zelf) dat je met deze verbinding wilt beginnen en die in stand wil houden.

Neem de diepgang van het emotioneel voelen dat jullie in deze rustige momenten met God hebben en blijf dit doen! Kom uit de meditatie en bewandel deze 4D-Aarde in een inter-dimensionale bel van Liefde….. sta gewoon op en houd hem aan de gang!

Dit zijn allemaal concepten. Zij lijken niet in relatie te staan met een lineaire stap-voor-stap-methode, nietwaar? Jullie kunnen ook niet het antwoord krijgen dat jullie wensen. Zovelen van jullie willen de antwoorden op een eenvoudige manier. Het is niet eenvoudig. Jullie beginnen een proces door goddelijke co-creatie en jullie gaan daar stap voor stap doorheen als jullie eigen proces dit vereist. Maar jullie beklimmen de trap totdat jullie de deur openen.

Kunnen jullie de kleur blauw aan een kind laten zien? Ja, dit is eenvoudig. Verklaar het nu eens aan iemand die blind is. Dit is complex. Dit geldt ook voor inter-dimensionaliteit.

Jullie willen stappen, regels en procedures, maar het is veel ingewikkelder dan dat. Het is ook het doel van alles dat wij onderwijzen.

Begin met pure intentie. Laat dievolgen door vreugde. Voeg er wat wijsheid aan toe en geef het een beetje de tijd.

God kan nauwelijks wachten om jullie kopje met begrip te vullen.

Kryon