vrijdag 15 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 713: De Tsunami en Dieren. /15 juli 2016 / Lee Carroll


713: De Tsunami en Dieren.
15 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, op het nieuws werd er gesproken over het feit dat er maar heel weinig dieren dood gevonden zijn na de vernietigende tsunami in de Indische Oceaan. Ook vertelden zij dat er olifanten waren gezien die slachtoffers hielpen door hen met hun slurf uit het water te trekken. Wil jij alsjeblieft uitleggen wat de verbinding van de dieren met de Aarde is die hen in staat stelt om het dreigende gevaar van de tsunami aan te voelen? En als de informatie over de olifanten correct is, verklaar dan alsjeblieft hun gedrag waarbij zij de mensen die in gevaar verkeerden, hielpen. Dank je wel.

ANTWOORD: Jij hebt het in jouw vraag al verklaard. Zonder intellect als dat van jullie zijn de dieren verbonden met de energie van de planeet. Zij hebben ook ontwikkelde zintuigen, met name die van het gehoor. De meeste van hen gingen volgens hun intuïtie weg – wat jullie instinct noemen – en wisten wat zij moesten doen toen zij de zee “hoorden” komen.

Onthoud dat horen trillingen in de lucht zijn. De naderbij komende golf, hoewel die onzichtbaar was en niet bereikbaar voor jullie gehoor, schiep een vibratie binnen de Aarde. De golven kwamen met een snelheid van 780 kilometer per uur en verstoorden de korst van de Aarde terwijl zij daarover heen gingen met hun ongelooflijk gewicht. Dit is wat de dieren hoorden en tienduizenden jaren instinct vertelden hen automatisch: “Ga naar de heuvels.”

Olifanten hebben een zeer ontwikkeld gevoel van “aan het leven toebehoren.” Zij rouwen om hun eigen doden, zij zijn maatjes voor het leven, herinneren vrienden jarenlang en ja, zij herkennen zelfs mensen in nood. In vele religies worden zij daarom ook geëerd voor dit bewustzijn.

Mensen hebben deze ontwikkelde en veranderde zintuigen niet. Die hebben zij ook nooit gehad. Hun evolutie-pad was uniek en anders dan dat van de dieren van de Aarde. De eerste grote menselijke beschaving (de Lemuriers) had– in plaats daarvan – een inter-dimensionale zienswijze, maar zelfs die is verloren gegaan. Nu staan jullie op jezelf om je intelligentie en intellect te gebruiken om je eigen veiligheid te scheppen.

Het is een afweging, zoals jullie kunnen zien, tussen de dieren en jullie.

Ons advies voor de volgende keer? Jullie kunnen je bronnen gebruiken om technische waarschuwingssystemen te maken als jullie willen, maar denk hier eens aan: Waarom verbinden jullie je niet met de dieren? Zij zullen het jullie laten weten als er wat dan ook komt, vulkaanuitbarstingen, aardbevingen, tsunami’s, vloedgolven en zelfs mensen die in nood zijn.

Kryon