dinsdag 19 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 715: De Vorm van het Universum. /19 juli 2016 / Lee Carroll


715: De Vorm van het Universum.
19 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb zojuist een stukje gelezen in Kryon-boek tien dat de vorm van het Universum beschrijft. Als het Universum de vorm heeft van een donut en het aan de binnen- en de buitenkant van die “donut-tube” is “beplakt” met sterren, wat bestaat er dan in het centrum van de donut en wat bestaat er buiten deze vorm zelf? Kan dat een ander Universum zijn in een andere dimensie die voor ons in ons 4D niet zichtbaar is?

ANTWOORD: Het is jullie dimensionaliteit en het vooroordeel ervan dat ervoor zorgt dat jullie op de een of andere manier voelen dat “ruimte” met het een of ander gevuld moet zijn.

Onze beschrijving van de “donut-buis” was het beste dat wij hadden in jullie 3D-zienswijze dat een inter-dimensionale vorm zou kunnen uitleggen. Jullie zouden best kunnen vragen: “Wat bestaat er in de ruimte tussen de nucleus van het atoom en elektronen-nevel?” Wat er bestaat in het centrum van de donut is precies dezelfde vraag.

Het antwoord is dat hoewel jullie in 3D een leegte kunnen zien, er in werkelijkheid niet zoiets is. Het is gevuld met een kwantumstaat van zijn die onderdeel is van een “verstrengelde” energie. Er is werkelijk nergens een lege ruimte. Het is gevuld met de energie die de lijm van het Universum is.

Kryon