vrijdag 29 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 720: Dragen van verkeerde kleuren? /29 juli 2016 / Lee Carroll


720: Dragen van verkeerde kleuren?
29 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een vraag die mij een beetje raar voorkomt, maar ik ben nieuwsgierig. Ik heb in hoofdstuk zeven van Boek zes gelezen over levenskleuren. Ik ben zeer geïnteresseerd in het helen met kleuren, geluid en aanraking. In hoeverre worden wij beïnvloed door de kleuren die wij uitzoeken om te dragen of om ons heen te hebben?

Ik draag bijvoorbeeld een kleur die niet harmoniseert met mijn huid of ogen, of ik kleur mijn haar rood als het bedoeld is om bruin te zijn. Schep ik hierdoor disharmonie en onbalans? Ik denk niet dat dit is verbonden met levenskleuren…. of wel? Hoe dan ook wil ik nog steeds weten hoe belangrijk het voor ons is om kleren te dragen of kleuren om ons heen te hebben die harmoniserend zijn.

ANTWOORD: Lieverd, het gebruik van kleuren en het attribuut van levens(lievelings)kleuren zijn beide gerelateerd aan helen en het werk van jouw intentie. Je kunt je lichaamsenergie niet beschadigen door het gebruiken van niet-passende kleuren of door het cosmetisch veranderen van je haarkleur. Je zal jezelf ook niet uit balans brengen als je dit doet. Je zou echter wel een reactie van anderen kunnen krijgen! (kryon-grap)

Begrijp dat de informatie van kleuren is gegeven om de energie om je heen te  verhogen. Daardoor is het een mooi stuk gereedschap. Door het dragen van specifieke, intuïtieve kleren die je op de dag wilt dragen kan jij je balans voor die dag verhogen. Het verandert altijd omdat jij altijd verandert en het “schudt de hand” van de astrologische opzet die jou toebehoort.

Je kunt dus voordeel hebben van het dragen van een kleur die in harmonie is met jouw lievelingskleur en ook met de astrologische aspecten.

Soms is dit heel diepgaand en kan het helpen jou in balans te brengen op een dag die moeilijk zou kunnen zijn. Op andere keren “voelt het alleen maar goed.” Gebruik jouw intuïtie als je jouw kleuren uitzoekt.

Dit is geen complex onderwerp. Het is makkelijk te leren en er is al veel door anderen over geschreven.

De studie betreffende kleuren om balans te krijgen is een van jullie grootste geschenken.

Kryon