zondag 31 juli 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 721: Hulp bij gewichtsverlies / 31 juli 2016 / Lee Carroll


721: Hulp bij gewichtsverlies
31 juli 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon,  ik maak mij zeer veel zorgen over de excessieve gewichtstoename die zich de laatste drie jaren bij mij heeft voorgedaan. Ik denk dat het magnetisch raster dat nu op zijn plaats staat het potentieel heeft om dit gewicht te laten toenemen omdat ik niet langer zoveel energie moet “vasthouden” in dit lichamelijk voertuig dat ik nu bezit. Heb jij enig commentaar of bemoediging over dit “gewichtige” onderwerp? Is er een manier om deze meer dan 40 pond kwijt te raken?

Antwoord: Lieverd, jij hebt gelijk in alles wat jij zegt. Het is inderdaad tijd om deze onbalans te corrigeren, maar wel op een manier die jou werd meegegeven toen jij hier kwam. Ga over dit gewicht tegen je eigen cellen spreken. Visualiseer jezelf dan in het lichaam dat jij wenst en dat jij verdient.

Deze dingen zullen jouw metabolisme feitelijk gaan veranderen en ook zullen zij jouw genetisch bezit in je DNA veranderen dat trek en honger controleert. Het soort voedsel dat jij verlangt zal ook gaan veranderen.

Eer het proces en de veranderingen die zich zullen voordoen.

Vier jezelf en geef het proces minstens een jaar. Het zal het uitstel waard zijn en het zal een gezonde manier zijn om het overgewicht kwijt te raken.

Kryon