dinsdag 2 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 723: Hoe omgaan met uitdagingen? /2 augustus 2016 / Lee Carroll


723: Hoe omgaan met uitdagingen?
2 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik was al mijn hele leven op een spirituele zoektocht totdat ik het Kryon-materiaal ontdekte. Het heeft mijn leven veranderd en ik ben sinds die tijd een toegewijd “Kryon-aanhanger.” Vijf jaar geleden stond mijn leven op zijn kop – ineens – ik verloor mijn beide ouders; mijn moeder door een hartziekte en mijn vader door dementie. Ik kreeg ook te horen dat mijn zuster leed aan chronische lymfeleukemie (CLL).

Het is voor mij een zeer moeilijke tijd geweest. Ik ben de oudste dochter van negen kinderen en ik heb altijd gevoeld dat ik voor iedereen moest zorgen. Mijn geloofssysteem heeft mij geholpen om te gaan met de pijn en de wanhoop die ik vaak voel.

In mei 2003 (5-5-5) kreeg ik ook de diagnose CLL. Wat een klap! Dit afgelopen jaar is mijn leven op een dramatische manier veranderd en ik voel mij niet langer alsof ik ergens “thuishoor.” Ik voel mij niet verbonden met mijn familie.

Ik mediteer en spreek tegen mijn cellen maar het is lang geleden dat ik een beetje vreugde in mijn leven voelde. Wat is er mis? Ik begrijp dat het niet makkelijk is om een mens te zijn maar toch had ik een actief sociaal leven maar heb ik nu weinig plezier in mijn voormalige bezigheden. Waarom? Ik wil een bijdrage leveren maar hoe ontdek ik wat die zal zijn? Help?

Antwoord: Lieverd, er is niets met jou aan de hand of met de duizenden anderen die dit soort dingen ervaren. Onthoud: Vuurtorens zijn nooit op veilige plaatsen gebouwd. Jij hebt het antwoord op jouw vragen al eerder ontdekt….. pas hen nu toe.

Verander jouw DNA en deze ziekte zal bij jou vandaan gaan. Niet alleen dat, maar een weinig bekend effect waarover wij nog niet hebben gesproken kan zich ook voordoen….. wat jij met jouw DNA doet zal “gezien” worden door het bewustzijn van het DNA van jouw kinderen en dit kan feitelijk de link binnen jullie afstamming, jullie erf-lijn, verbreken. De hele mensheid is verbonden op een niveau dat consistent is met wat jullie natuurkundigen zien in hun kwantumstudies.

Wat jij doet beïnvloedt dus meer dan jou alleen. Dit is ook de basis van bijna alles wat wij leren over wat jullie voor anderen kunnen doen door je eigen zelfonderzoek.

Het is nu dus de tijd om een eiland van rust te scheppen binnen de storm van het leven. Dit is iets dat aan jou is gegeven omdat jij sterk bent en de mogelijkheid hebt om dit te doen. Breek de gietvorm waar anderen normaal gesproken in zitten. Schreeuw in plaats van: “Waarom ik?” “Waarom niet!” Jij bent niet vrijgesteld van de menselijke ervaring omdat jij spiritueel bent. In plaats daarvan ben jij iemand die de situatie kan veranderen…. een onderdeel van de planeet van vrije wil waarover wij zo vaak hebben gesproken.

Jij bent niet alleen en wij staan achter jou en vieren jouw overwinningen en wij dragen jou als je huilt. Het is een groepsgebeuren en dit heb jij vanaf het begin gevoeld. Steek nu jouw licht op en laat zien wat jij kunt. De storm gaat tekeer, maar jij bent kalm. Laat de Liefde van God jouw zwaard zijn en de wijsheid van jouw kennis het schild. Jouw licht kan niet alleen jou veranderen, maar ook alle anderen om jou heen.

Zegeningen voor jou en voor degenen die net zoals jij zijn en die in deze tijd lijden en bedroefd zijn.

Kryon