donderdag 11 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 726: Wanneer kracht gebruiken of op God wachten? / 11 augustus 2016 / Lee Carroll


726: Wanneer kracht gebruiken of op God wachten? 
11 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik ben bezig met het lezen van boek zeven, hoofdstuk drie. Ik ben juist klaar met het verhaal van het “Gouden dienblad”. Ik was jarenlang een beetje verward over dit onderwerp en dit is nu nog zo. Het lijkt erop dat er een denkbeeldige lijn is tussen wat wij doen en wat wij toelaten.

Een andere manier om dit te zeggen is: “Waar geloven wij in en laten Spirit voor de details zorgen en waarvoor nemen wij de verantwoordelijkheid en gaan wij verder met onze eigen pure intentie?

Wanneer gebruiken wij onze kracht en wanneer laten wij Spirit ons helpen?

ANTWOORD: Begint dit te klinken als een thema, een lied, dat doorklinkt in alle vorige antwoorden? Het antwoord is: beide! Waarom sta jij jezelf niet toe om de kracht te worden naar wie jij bidt? Waarom heb jij niet het vertrouwen dat JIJ op een dusdanige manier een stukje goddelijkheid bent dat jij mee kunt doen aan de oplossingen?

Zolang jij jezelf als afgescheiden ziet van God, zal jij op de grond zitten en steeds maar weer om hulp vragen. Als jij opstaat en je “GodsLicht” aansteekt zal de kracht die jij hebt de kracht van God zijn.

Kryon