dinsdag 16 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 730: Wie is “Met Ons?” /16 augustus 2016 / Lee Carroll


730: Wie is “Met Ons?” 
16 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, In een eerdere channeling op de website vertelde jij  dat als een familielid overlijdt hij of zij een deel wordt van hun kinderen. Als dit kind overlijdt wordt hij of zij weer een deel van zijn of haar kinderen…… enzovoorts, enzovoorts. Mijn vraag is tweedelig: Eerst: wat gebeurt er als iemands kind overlijdt zonder kinderen te hebben? Wordt die persoon een onderdeel van zijn of haar broers en zusters, of gaat hij ergen anders heen? Ten tweede: wat is de dynamiek als een ouder overlijdt en een deel wordt van zijn of haar kind, maar als de ouder in dit leven heel anders was dan het kind, het misbruikte etc.?  Gaat het kind zelf nu ook een deel krijgen dat oorlog gaat voeren met zijn/haar andere delen?

ANTWOORD: Lieverd, stop ermee om deze inter-dimensionale concepten is 4D-doosjes te willen stoppen. Het zal nooit bevredigend zijn. Deze hele channeling ging over het concept dat jullie een groep vormen. Deze groep houdt zich op rondom jouw directe karmische groepen en als jij vertrekt blijft een deel van jou actief.

Hetzelfde geldt bij kinderen en ouders, broers, zussen en zelfs goede vrienden en vriendinnen. Onthoud dat – karmisch gezien – jullie ouders en kinderen allemaal vermengd zijn binnen jullie groep en dit gaat veel verder dan wat jullie denken over wat ouders en kinderen zijn.

Probeer ook verder te reiken dan wat mensen denken over andere mensen terwijl zij hier zijn of wanneer zij zijn overleden.

Begrijp jij niet dat jij – als jij over gaat en een engel wordt – de geest van God hebt?

Misbruikende vaders zullen met de dochters zijn die zij hebben misbruikt….. net zoals zij overeen kwamen voordat zij hier kwamen. Als zij beiden naar de andere kant gaan kunnen zij zelfs beslissen om de rollen om te draaien en weer mens te worden! Aan de andere kant van de sluier is het niets anders dan een toneelspel. Als het spel voorbij is gaan jullie naar de party voor de acteurs en kiezen een andere rol.

“Voel” dus degenen die zijn overgegaan waarvan je hield en dieje bent kwijtgeraakt. Voel de vriend, de ouder, de broer en de zus, en ja….. het kind.

Zij zijn voor altijd bij jou en zijn deel van de opmaak van een inter-dimensionaal systeem dat familie heet.

Hen in een fysieke vorm plaatsen en in tabellen en kaarten willen brengen over wie wie is en hoe zij over alles moeten denken is een echte 4D-handeling!

Kryon