vrijdag 19 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 732: Waarom helpt Kryon niemand? / 19 augustus2016 / Lee Carroll


732: Waarom helpt Kryon niemand? 
19 augustus2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik heb een boek van Kryon gelezen en nadat ik het heb gelezen heb ik twijfels over wat jij hebt gezegd. Jij vertelde dat je een liefhebbende entiteit bent, maar waarom help jij niemand? Er zijn zoveel mensen op de planeet Aarde die lijden en niemand steekt hen de hand toe. Vele mensen sterven door ziekten en honger en wij gooien elke dag ons voedsel in de vuilnisbak; niemand maakt zich zorgen over anderen.

Ik denk dat er helemaal geen “liefhebbende” ziel in het hele Universum is. Misschien is er een maar die is machteloos want anders zou hij van de wereld wel een beter oord gemaakt hebben. Als Kryon “liefhebbend” is, zal hij mij dan helpen? Ik heb 6.000 dollar nodig voor een medische operatie. Zal de liefhebbende Kryon mij helpen? Nee, omdat hij machteloos is. Hij heeft zelfs geen cent en misschien is hij zelfs helemaal niet liefhebbend. Gebruik alsjeblieft het woord Liefde niet zomaar.

ANTWOORD: Er is een oud wereldbewustzijn dat zegt dat God alles is en de mensen niets. In dat verhaal wordt God geacht om de arme mensen uit hun lijden te verlossen als zij maar luid genoeg smeken of voldoende traptreden beklimmen in de hete zon.

Dit is een sprookje. Mensen zijn in staat om zichzelf te helpen en nu – in een nieuwe energie – wordt het tijd dat zij het gaan leren. Dit is de boodschap van Kryon. De laatste vijftien jaar hebben wij jullie verteld hoe jullie aan deze reis kunnen beginnen. Het gaat niet om smeken en hopen dat God zal helpen. Het gaat over begrijpen dat jullie een deel van God zijn en daarom de wonderen kunnen scheppen. En met deze realisatie komt de macht! Dit is kracht die heelt, fondsen mede-schept voor operaties en uiteindelijk duizenden mensen om jou heen aanraakt. Het is het antwoord op alle ziekten van de planeet en het kan vrede op Aarde scheppen en het kan het bewustzijn veranderen van degenen die oorlog scheppen…. Allemaal zonder smeken of hopen dat God op de een of andere manier iets “voor jullie zal doen” terwijl jullie zo hulpeloos en gefrustreerd zijn.

Dit antwoord is de waarheid en ik eerde jou door het “L”-woord niet te gebruiken. Maar er is een plaats waar jouw naam bekend is en er zijn er velen die erop wachten om jou te helpen om jezelf te helpen. Er zijn engelen die niets liever willen dan dat jij heling en vreugde in je leven hebt.

Misschien zou je er eens over kunnen denken om het “L”-woord voor jezelf te gebruiken? (Kryon-knipoog) Jij HEBT de mogelijkheid om te ontvangen wat God te bieden heeft, ongeacht jouw levenssituatie, jouw condities en/of jouw frustraties.

Jij wordt heel innig aardig gevonden. (Glimlach)

Kryon