zaterdag 20 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 733: Waarom onthult Spirit niet alles? / 20 augustus 2016 / Lee Carroll


733: Waarom onthult Spirit niet alles? 
20 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Als wij vrije wil hebben en dat het werk dat wij doen vereist dat wij veilig “achter de sluier” zitten ten opzichte van jou en ons thuis, waarom heb jij dan toestemming om met ons te spreken om ons delen van de waarheid te vertellen? Niet dat ik klaag! Ik vind het heerlijk om dingen van jou te horen! Ik zegen jou voor het werk dat jij doet en voor de ongelooflijke hoop en gemak die jij brengt in jouw boodschappen en voor de liefde die jij ons brengt.

ANTWOORD: Jij hebt misschien opgemerkt dat ik nooit antwoorden geef die geheimen onthullen die jullie zelf dienen te ontdekken. Ik ben een gids en ik doe niet meer dan mij van het begin af aan is toegestaan…. informatie brengen die jullie aanzet om het volgende antwoord te vinden. Dit is niet anders dan bij elke andere engel-entiteit die jullie hebben bestudeerd. Wij hebben betreffende de mensheid allemaal hetzelfde boek met regels. 

Het enige dat is veranderd is dat mijn boodschappen in staat waren om naar een prominentere plaats te gaan binnen de versnelling van de energie van de planeet. Dit kwam door jullie en je zou kunnen zeggen dat de gebeurtenis van 11:11 het omslagpunt was.

Dit opende een poort die zelfs nog meer “aanzetpunten” toestond voor meer geavanceerd leerwerk. Het is alsof ik help om een nieuw hoofdstuk te schrijven in jullie goddelijkheid wat jullie voortduwt om meer uit te zoeken over gebieden die er altijd al waren, maar die nu belangrijker zijn dan ooit. Herinner jij je wat ik enige tijd geleden vertelde?

 “Als het licht aangaat onthult het vaak dingen die jullie dan pas zien en ermee gaan handelen. Dit betekent niet dat zij niet bestonden voordat het licht werd aangedaan.”

Kryon