woensdag 24 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 735: Maakt leeftijd verschil? / 24 augustus 2016 / Lee Carroll


735: Maakt leeftijd verschil? 
24 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Ik heb ergens gelezen dat wij op de leeftijd van 49/50 jaar een nieuwe fase ingaan, een soort van rijpingsproces, zoals ik dit begrijp. Alle soorten van deuren gaan dan voor ons open. Toen kwam het mij voor dat Lee Carroll, Steve Rother en Ronna Herman (van wie de informatie “goed voor mij voelt” ook meer dan vijftig jaar oud zijn.

Hierdoor vroeg ik mij af of dit ook betekent dat – als dit klopt – het ook betekent dat ik “de boot niet heb gemist” zoals ik mij wel eens afvraag. Dit zou prachtig nieuws voor mij zijn! Het zou prachtig nieuws voor mij zijn! Dit zou betekenen dat er grootse en opwindende dingen aan zitten te komen!

Vertel mij alsjeblieft hoe jij aankijkt tegen de leeftijd van 49/50 als mijlpaal (of niet) in onze spirituele ontwikkeling in deze tijd.

ANTWOORD (Van Lee): Ik hoop dat jij het niet erg vindt dat ik dit beantwoord omdat ik precies dezelfde vraag aan Kryon heb gesteld. Ik ben nu boven de zestig maar ik ben ontwaakt op de leeftijd van 45 jaar.

Ik heb Kryon eerder gevraagd waarom dit zo was. Mijn vraag aan Kryon was: “Zou het niet veel zinvoller zijn geweest als ik jonger was zodat ik meer energie zou hebben. Waarom nu terwijl ik al duidelijk halfweg een normaal leven ben?”

Kryon gaf mij een antwoord dat gelijk is aan dat wat ik jou nu ga geven. Hij zei dat er iets gebeurt na het passeren van de leeftijd van vijftig jaar. De chemiehuishouding verandert en wijsheid neemt meestal toe, enzovoorts. In mijn geval stelde Kryon mij een vraag: “Waarom laat jij jouw biologische klok niet langzamer lopen zodat je niet zo snel oud wordt en als je dit hebt gedaan, waarom mede-schep jij niet meer energie dan je ooit hebt gehad?”

Okay, de teerling was door Kryon geworpen (metaforisch) die mij vertelde  dat de leeftijd belangrijk was om diverse redenen – waaronder de uitdaging om mensen mij ermee zien te werken op een manier die voor hen duidelijk was.

Dus….. ik denk dat jij, als jij nog geen vijftig bent, kijk allereerst naar de positieve kant, als God het wil, jij op een bepaalde dag WEL vijftig zult zijn. Als die tijd komt, verwacht dan enkele spirituele veranderingen als jij op een plaats bent waar die toestemming voor hen geeft.

Tussen twee haakjes, als jij een Indigo bent die dit leest….. vergeet dan alles wat ik heb gezegd. Jouw situatie is anders, heel anders.

Kryon