zaterdag 27 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 737: Is astrale projectie gepast? /27 augustus 2016 / Lee Carroll


737: Is astrale projectie gepast?
27 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon. Ongeveer een jaar geleden gebeurden er twee dingen waarbij ik ’s nachts buiten mijn lichaam werd geprojecteerd. Het waren de meest enerverende ervaringen die ik ooit heb gehad en ik heb geprobeerd om hen later nogmaals te scheppen.

Ik heb echter in een boek van Eckhart Tolle en in een channeling van Tobias of Kryon gelezen dat wij niet zouden moeten proberen ons astraal te bewegen, maar om in plaats daarvan te proberen de dingen naar ons toe te brengen. Ik kon de channeling waarin ik dit hoorde of las niet meer vinden. Kan jij alsjeblieft wat intens Licht van Familie over dit onderwerp laten schijnen? Hoe kan ik hetzelfde gevoel krijgen terwijl ik in wakkere toestand ben? Elke oefening hiervoor zou behulpzaam zijn.

ANTWOORD: Het antwoord is eenvoudig als jij het “nu” kunt begrijpen. Als jij vastzit in 3D heb je een verleden, een heden en een toekomst. Maar als jij inter-dimensionaal gaat worden (zoals jullie overigens allemaal zijn ontworpen) begin jij te begrijpen dat het verleden, het heden en de toekomst allemaal tegelijkertijd gebeuren.

Zelfs jullie wetenschap begint te werken met deze nieuwe inter-dimensionale theorieën over wat realiteit werkelijk is. Wetenschappers zeggen nu dat jullie oude realiteit was beperkt tot 4 dimensies, maar dat er in werkelijkheid elf dimensies zijn. (De theorie van de supersnaren) Daarom is het antwoord op jouw vraag gebaseerd op de stelling: In plaats van astraal projecteren: breng het astrale naar jou toe!

Je kunt precies hetzelfde gevoel van “buiten je lichaam zijn” hebben maar dit van buitenaf naar jouw lichaam brengen! Schep “nu” waar alles vlak voor jou ligt en je hoeft nergens anders meer heen te gaan.

Ga dus niet reizen maar breid jezelf uit! Breng de meest goddelijke principes waarvan jij voelde dat zij “ergens anders” waren naar jezelf toe door jezelf uit te breiden naar waar jij denkt dat zij zijn! Dit is wat Eckhart Tolle leert en hij heeft gelijk. Laat de uitdagingen in jouw leven opgelost worden door degene die hen in het NU heeft ontworpen – JIJ!!!!

Kryon