dinsdag 30 augustus 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 740: Bio-elektrische apparatuur. /31 augustus 2016 / Lee Carroll


740: Bio-elektrische apparatuur.
31 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, onlangs kocht ik een BEFE (bio-elektrisch veld apparaat) genaamd “Q-De Ervaring”. Mijn ooglid was over-strekt tijdens een oogoperatie en dit veroorzaakte een constante spiertrekking rondom mijn oog. De Q-behandelingen hebben dit jarenlange probleem gecorrigeerd!

Toen las ik in Kryon, Boek 1, pagina 19-20 vandaan te blijven van alles dat te maken heeft met elektromagnetische velden. Nu ben ik in verwarring en weet niet of deze behandelingen goed zijn of niet, zelfs nu de machine mij heeft geholpen om een eerder gezondheidsprobleem op te lossen! Kan jij mij hiermee uit de brand helpen?

ANTWOORD: Wat jij hebt gedaan is geweldig! Jij hebt de kracht van jouw intentie gecombineerd met een apparaat dat is ontworpen om jouw visualisaties te verhogen. Herinner je dat wij leren dat het magnetisch veld van de planeet een comfortzone is voor jullie biologie (lichaam).

Het advies was weg te blijven van “losse” of “verdwaalde” magnetische velden die tussenbeide zouden kunnen komen bij de normale processen van je leven, of bij degene die jullie gebruiken om je te helpen.

Magnetisme kan helend zijn en het kan ook schade aanrichten, afhankelijk van de omstandigheden!

Wij willen gewoon dat jullie je van de omstandigheden bewust zijn!

Kryon