vrijdag 9 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 745: Tegenstrijdige geschiedenis. /9 augustus 2016 / Lee Carroll


745: Tegenstrijdige geschiedenis.
9 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, in jouw boeken en Vragen & antwoorden heb ik nog geen informatie kunnen ontdekken over het oude Egypte of de piramiden. Er zijn onlangs claims gelegd dat de beroemd Hall of Records onder de Sfinx is gevonden. Is er iets gepasts dat jij kunt zeggen over het oude Egypte of de Hall of Records?

ANTWOORD: Verwar de "Hall of Records" niet met de Grot van Creatie, waar de Akashakronieken worden bewaard. Hoewel die fysiek is zal hij nooit worden gevonden en hij is nergens in de buurt van Egypte.

De Sfinx is niets meer dan hij lijkt. Wat eronder is kan misschien ontdekt worden maar dit zal alleen belangrijk zijn voor Egyptologen. De piramiden kunnen jou ook interesseren, met name de relaties van meetkunde en zone-uitlijning, maar het meeste hiervan is een resultaat van bijgeloof, culturele religies van de tijd en vooringenomenheid ten aanzien van verering van het zonnestelsel.

Voeg daaraan toe dat het heel mystiek is en er enkele belangrijke delen van jullie geschiedenis ontbreken en deze puzzel smeekt erom om ontdekt te worden. Toch zijn er enkele zeer competente mensen die in het proces van onthulling van enkele dingen hierover zitten. Onze lering is echter: focus je deze keer op een heel andere soort mens op de planeet: JULLIE!!! Daarom spenderen wij weinig tijd aan jullie oude geschiedenis.

Sommige dingen die wij jullie hebben verteld over jullie geschiedenis brachten zelfs verdeling in jullie eigen geloofssysteem! Sommigen hebben Kryon zelfs in diskrediet gebracht toen zij wat hen is verteld vergeleken met wat ik heb onthuld. Mijn informatie was niet hetzelfde; daarom “won” de oude informatie.

Zo zitten jullie eraan vast, met respect voor wat jullie denken dat er gebeurde. Jullie laten je “spirituele oren hangen” naar wat sommigen jullie vertellen dat er gebeurd is en wat jullie uit het paradigma van het “nu” haalt en jullie ook afhoudt van het ervaren van nieuwe informatie over wat er werkelijk gebeurd zou kunnen zijn.

Deze neiging van een groot deel van jullie om jezelf te ankeren aan iets waarvan jullie voelen dat het is gebeurd, is waarom wij jullie niet vaak informatie geven over wat er werkelijk is gebeurd.

In plaats daarvan wensen wij dat jullie nu om je heen kijken en ervaren wat er vandaag de dag gebeurt. Wij moedigen jullie aan om de oude angsten te laten vallen.

Laat het bewijs over wat wij jullie vertellen jullie geloof nu ankeren. Bekijk of hetgeen wij tien jaar geleden vertelden klopt in verband met de energie van de Aarde in de laatste jaren.

Gebruik intellect, logica en intuïtie samen om deze beslissing te nemen en niet aan te nemen wat iemand jullie vertelde in een voorgaande discussie. Jullie zitten in en totaal nieuw paradigma van bestaan.

Geen van jullie profeten vertelde jullie iets over wat er nu aan de gang is, hebben jullie dit opgemerkt? Zou het daarom mogelijk kunnen zijn dat zelfs jullie spirituele realiteit is veranderd?

Zitten sommigen van jullie zo vast aan een oude realiteit dat elke andere informatie een “valkuil” moet zijn? Denk daar eens over na! Sommigen van jullie zouden ondersteboven zijn als zij zouden weten hoe hun geschiedenis werkelijk is. Als jullie dit uiteindelijk uitvinden, wat zullen jullie dan doen - al het bewijs ontkennen als dit uit de Aarde omhoog komt borrelen?

Wat er in jullie oudheid gebeurde is niet langer van belang. Wij laten dit aan anderen. Het enige dat op dit moment van belang is, is het werk dat jullie nu als Lichtwerker verrichten.

Kryon