zaterdag 10 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 746: Geweten versus Ziel. /10 september 2016 / Lee Carroll


746: Geweten versus Ziel.
10 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, er is nogal een aantal sociopaten in mijn leven geweest. Psychiaters vertellen ons dat zij geen geweten hebben, in tegenstelling tot een goed en slecht geweten. Doktoren kunnen hen niet helpen omdat er niets te verhapstukken valt. Hoe kan men een spiritziel zijn, een leven hebben, als men geen bewustzijn heeft? Is dit de essentie van een ziel?

ANTWOORD: Nee. Geweten is niet de essentie van een ziel. Veel van degenen die jij noemde zijn feitelijk geboren zonder de benodigde biologie, maar zij hebben nog steeds een ziel. Vanaf een veel hogere plaats dan jullie denken is hun ziel actief en kijkt neer op een leven dat zij voor zichzelf hebben gepland waarin zij naar de planeet komen en helpen iets in balans te brengen of in onbalans te brengen dat uiteindelijk leidt naar iets dat veel hoger en/of beter is.

Dit is voor jullie een van de moeilijkste dingen om te zien of te begrijpen. Hoe kan misbruik of zelfs moord de planeet verder helpen? Het antwoord is er een dat alleen de tijd kan onthullen. Het dwingt mensen vaak naar begrip, spirituele ontwikkeling of naar wetten die een land kunnen veranderen.

Een mens kan een glorieuze ziel hebben maar er nooit mee spreken, hem zien, of er contact mee hebben. Zelfs de laagste van de laagste van de mensheid hebben een ziel.

Het maakt allemaal deel uit van een plan waar jullie aan meedoen, zelfs als jullie niet geloven dat jullie ooit deel uit zouden maken van zoiets als dit.

Kryon