zondag 11 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 747: Levenscontracten. /11 augustus 2016 / Lee Carroll


747: Levenscontracten.
11 augustus 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, hoeveel in het leven is gewoon gewoonte? Gewoonte betekent dingen doen buiten het bewustzijn en de kennis van de “vrije wil” om. Heb jij misschien een tip voor snelle transformatie? Dank je wel.

ANTWOORD: Wat een grootse vraag! Het antwoord is dit: Behalve als jij actief zoekt om meer hieromtrent te weten zal jouw leven deze “gewoonte” tot aan het einde volgen!

Het gaat als volgt: Jullie zijn geboren met een imprint die velen een contract noemen. Het is zo sterk dat zelfs lichtwerkers voelen dat het iets is dat zo sterk wordt geëerd dat zij het compleet zouden moeten volgen.

Zij zakken op de knieën en smeken om hulp om dit te kunnen uitvoeren en realiseren zich helemaal niet dat het werk van een Lichtwerker er juist uit bestaat om dit te veranderen!

Het is daarom alleen maar een begincontract, als je wilt. Het is wat jullie bij aankomst uitkiezen. Jullie kozen je ouders, je ras, je land en zelfs jullie biologische attributen en jullie talenten. Het karma uit je verleden maakt er allemaal deel van uit en wat jullie je “ervaringen uit het verleden” noemen, hoort daar ook bij.

Het is complex, maar jullie voelen het vaak op cellulair niveau. Het is wat mensen voortstuwt naar een passie om artiest, musicus, vader of moeder, of zelf crimineel te zijn. Het is een machtige kracht.

En…… het is alleen maar een gewoonte!

Als jullie niets doen zal het zichzelf vervullen tot op een graad die jullie nastreven. Jullie hebben vrije keuze om ermee te doen wat jullie willen, maar velen begrijpen niet dat jullie ook altijd vrije keuze hadden om dit ongedaan te maken!

Er lopen vandaag de dag vele mensen rond die hun naam hebben veranderd. Waarom? Toen zij met deze beginenergie begonnen….. een groef die hen niet meer paste (gewoonte), voelden zij dat zij een nieuw leven hadden! Velen hadden hierdoor diepgaande veranderingen in hun passie. Zij bestudeerden al hun levens als waren zij maar Een ding en hebben nu een nieuw leven. Zij hebben zichzelf toestemming gegeven om de controle over te nemen over het inter-dimensionale “roer” van hun eigen schip!

Verander je DNA. Herschrijf het verleden. Elimineer de biologische attributen van jullie menselijke familie.

Dit alles is niet alleen mogelijk, het is wat wij jullie leren te doen.

Kryon