maandag 12 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 748: Contracten (nogmaals). /12 september 2016 / Lee Carroll


748: Contracten (nogmaals).
12 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik begrijp iets niet: Als wij volledige spirits waren toen wij uit vrije wil onze contacten tekenden voor het menselijk leven, als mensen dus, waarom zouden wij dan proberen om deze contracten ongedaan te maken om een nieuw pad te scheppen?

Zouden wij niet moeten eren wat wij allemaal als “wetende spirits” overeenkwamen en waar wij aan mee wilden doen?

ANTWOORD: Zoals wij al heel vaak eerder hebben gezegd zijn jullie contracten alleen maar “begincontracten” die veranderd kunnen worden als jullie groeien. Hoe zouden jullie op spirituele groei kunnen antwoorden als jullie geen keuze hadden om te veranderen?

Contracten zijn een beginnende weergave van jullie doelen die vaak gepresenteerd worden als ouder karma of incomplete energie-oplossingen (werkend vanuit attributen van vorige levens). Zoals wij jullie hebben verteld is dit precies de macht die jullie in deze tijd hebben om met je meesterschap dit contract te veranderen.

Wat “wetende spirits” dus overeen kwamen en waar zij aan mee wilden doen is het komen uit het bestaande contract en dit te herschrijven! Het doel van het menselijk wezen op Aarde is het nietig verklaren van het karmisch verleden dat de oude energie van de Aarde vertegenwoordigt en om het inter-dimensionale DNA te activeren om het proces van meesterschap aan te vangen.

Dit wordt door het gehele Universum gevierd en het ververst het contract van het leven zelf.

De meesters van de Aarde deden dit en jullie kunnen dit ook!!!

Kryon