donderdag 15 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 750: Depressief. /15 september 2016 / Lee Carroll


750: Depressief.
15 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, het voelt alsof er mijn hele leven een donkere deken over mij heen ligt. Wat ik ook doe, of hoezeer ik probeer om een verandering in mijn leven te medescheppen, het lijkt erop dat ik in kringetjes rondloop en ik daar niet uit kan breken. Ik wil van spoor veranderen in mijn realiteit maar er is blijkbaar iets dat ik verkeerd doe. Kan jij mij alsjeblieft vertellen wat het juiste ding is wat ik moet doen?

VRAAG: Lieve Kryon, Ik ben Lichtwerker en mijn belangrijkste ideaal is vrijheid voor anderen en mijzelf. Ik claim elke dag mijn kracht om te manifesteren, maar er lijkt niets in mijn leven te werken. Wat doe ik verkeerd, beste vriend?

ANTWOORD: Het is tijd om te stoppen met proberen en gewoon te gaan “doen”. Velen van jullie zijn op deze planeet geboren met een hoge energie, maar binnen de lage vibratie van de Aarde. In dit scenario werkt er niets. Velen van jullie zitten in deze situatie zodat jullie, als de nieuwe energie zich laat zien, die zullen herkennen en een zucht van verlichting zullen slaken. Jullie zullen die zien als “van jullie” en ermee gaan werken. Als jullie echter voelen dat er geen hoop is zullen jullie nooit manifesteren binnen de energie waarop jullie hebben gewacht.

Jullie kunnen geen vredig mens scheppen in het lichaam van iemand die ervan overtuigd is dat hij waardeloos is. Begin dus een houding te scheppen die het tegendeel hiervan inhoudt. Verklaar jezelf openlijk vrij van deze levenslange vloek. Wat er ook om jullie heen gebeurt of wat jullie ook voelen, gebeurt niet. Begin je eigen nieuwe realiteit te scheppen door Spirit en de energie van de Aarde aan te kondigen dat jullie zijn “aangekomen” en nu compleet zijn.

Dit kan jullie misschien komisch voorkomen als de oude realiteit om jullie heen vast lijkt te zitten. Maar dit is het plannen van het zaad dat jullie in staat stelt om je langzaam te gaan bewegen. Het gigantische schip dat jarenlang heeft vastgezeten in de modder zal het moeilijk hebben om zichzelf te bevrijden, hoe groot de motoren ook zullen worden.

Maar als het eenmaal vrij is….. let dan maar eens op!

Kryon