maandag 19 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 753: Kunnen wij DNA-veranderingen zien? /19 september 2016 / Lee Carroll


753: Kunnen wij DNA-veranderingen zien?
19 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:
Lieve Kryon, in mijn werk kijk ik feitelijk naar het menselijk DNA – de chromosomen – die zichtbare manifestaties zijn van ons DNA. Jij hebt gezegd dat er veranderingen in het DNA zullen zijn als het wordt geactiveerd voor hogere vibraties.

Zal ik in staat zijn om deze veranderingen te “zien?” Ik zou het heerlijk vinden om de veranderingen te ontdekken en te weten dat dit activeringen zijn en niet een of andere abnormaliteit.

VRAAG:
Lieve Kryon, Ik heb een boek gelezen van Anne Brewer dat De Kracht van Twaalf heet en het activeerde mijn voorstellingsvermogen. Hoeveel van deze DNA-her-codering is waar? Zij heeft het over verschillende niveaus, van genetische ingenieurs, over Galactische Raden en hun werk aan onze astrale lichamen. Ben ik vrijpostig als ik om wat meer informatie over DNA vraag?

VRAAG: Lieve Kryon, Ik heb jouw leringen pas onlangs ontdekt maar ik vind hen fascinerend en hartverwarmend – dank je wel.

Ik heb een ietwat bizarre vraag waarvan ik hoop dat jij jouw licht erover wil laten schijnen. Sjamanen van de inheemse culturen van de wereld (Afrika, Zuid Amerika en Mexico) spreken over een ras van inter-dimensionale reptielwezens die lang geleden naar de Aarde kwamen om te ontsnappen aan een ander ras van wezens die hen achtervolgden. Zij bemerkten dat zij zich tegen ontdekking konden verstoppen in menselijke wezens zonder dat de meerderheid van de mensen dit in de gaten had. Dit concept boezemt mij geen angst in omdat wij uiteindelijk allemaal Een zijn en deel uitmaken van het Goddelijke

Ik wil graag weten of deze sjamaanse verhalen op feiten zijn gebaseerd en als dit zo is, zijn deze reptielwezens echt onze angsten, ons ego dat wij moeten overwinnen om verlichting te bereiken? 

ANTWOORD:  Fysiek: Degenen van jullie die feitelijk de delen van het menselijk DNA bestuderen zullen niet veel fysieke veranderingen zien. De veranderingen waar wij over spreken zijn inter-dimensionaal.

Tegen degenen die dit niet geloven en zeggen: “Dat komt even mooi uit!” zeggen wij dit: Ook al zien jullie geen fysieke structurele veranderingen, de chemie zelf zal veranderen. Immuunsystemen zullen sterker worden, de levensverwachting zal toenemen, genen zullen zich herschikken en andere systemen zullen op een nieuw spoor lijken te zijn.

Jullie zullen dus in staat zijn om de resultaten te zien van iets anders dat schijnbaar de 4e laag van het DNA beïnvloedt. (het menselijk genoom) Als jullie uiteindelijk de instrumenten krijgen die inter-dimensionale dingen kunnen ontdekken (de schaduwen van andere realiteiten) zullen jullie dit duidelijk zien rondom het DNA. Dit zal de vraag opwerpen: “Is er meer met het DNA aan de hand dan wij onder de 4D-microscoop kunnen zien?”

ANTWOORD:  Spiritueel gezien: Wij hebben jullie vele jaren geleden verteld dat jullie DNA is veranderd door energieën van buiten jullie wereld. Het was op schema en wij hebben jullie zelfs verteld wanneer dit gebeurde in jullie menselijke geschiedenis. Jullie antropologen weten van de anomalieën van de menselijke ontwikkeling en….. vragen zich ook af waarom de evolutie zorgde voor een zeer grote variëteit van soorten, behalve bij de mens!

Zij kunnen zelfs zeggen wanneer dit gebeurde (het einde van deze variëteit)* Deze historische feiten wijzen allemaal naar een waarheid die wij jullie eerder hebben gegeven: Jullie hadden hulp en die kwam uit dat deel van de hemel dat jullie de “Zeven Zusters” noemen.

*Scientific American, January 2000, Volume 282, Number 1
*Kryon Book Eight, Passing the Marker, pages 367–69

ANTWOORD:  Reptilianen: Door de bovenstaande waarheid die nooit bewezen zal worden maar intuïtief is en door jullie DNA stroomt, zijn er vele verhalen binnen vele culturen over oorlogen, veldslagen, goed en kwaad, Reptiliaanse oorsprong en hoe dit allemaal kan zijn geweest.

Ik wil jullie dus vragen om naar binnen te gaan en jezelf af te vragen: Hoeveel van deze informatie past in een liefhebbend scenario over de schepping van een menselijk wezen dat goddelijk is en een liefhebbende rol moet spelen binnen het Universum? Hebben jullie je ooit afgevraagd wie jullie op een andere planeet kunnen zijn geweest in voorbije universums?

Wij hebben jullie eerder verteld dat de mensen die hier kwamen dit eerder hebben gedaan (leefden in dualiteit) op andere plaatsen. Wij hebben jullie ook verteld dat jullie hele spirituele verhaal is opgeslagen in jullie DNA. Dit betekent ook dat er een subtiele herinnering is van andere soorten schepselen als jullie goed genoeg zoeken. Maar dit is op dit moment zonder betekenis voor jullie leven op Aarde en het heeft een “restenergie” die voor velen obsessief is en zelfs op angst gebaseerde leringen schiep.

Denk er eens over na, familie: Zijn jullie ontwikkeld ten gevolge van een vergissing….. of een veldslag tussen slechte en goede goden……. of de overblijfselen van een kosmische oorlog….. of geheimzinnige Reptilianen? Ik denk dat jullie eigen goddelijkheid jullie een beter verhaal zal vertellen – een van eer, logica en een goddelijk doel.

Kryon