dinsdag 20 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 754: DNA-verandering – hoe weet ik dat dit zo is? / 20 september 2016 / Lee Carroll


754: DNA-verandering – hoe weet ik dat dit zo is?
20 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lief inspiritmagazine-team, ik heb onlangs het DNA-veranderingsproces uitgevoerd dat werd weergegeven op de homepage van Jan Tober. Hoe weet ik of dit werkte of niet, omdat alles wat ik heb gemerkt slapeloze nachten waren.

ANTWOORD: Hier is een spirituele stelling - een absolute: Steeds als jullie een proces uitvoeren en daarbij pure intentie gebruiken, is dit proces al volbracht. Wat daar moeilijk aan is, is dat jullie geen inter-dimensionale richtlijnen hebben om te “zien” wat er in werkelijkheid gebeurde.

Jullie zijn gewend aan feedback in 3D en er is over deze spirituele dingen maar zeer weinig van dit soort bewijzen te zien. De slapeloze nachten zouden een goede aanwijzing hebben moeten zijn dat er iets gebeurde.
Doe nu de rest. Deze activatie is een in balans brengen dat jullie in staat stelt om makkelijker vooruit te gaan. Wachten jullie soms ergens op? Of verwachten jullie nu het een of ander van jullie gidsen?

Jullie hebben op de deur geklopt en wachten als gevolg daarvan op bewijs. Waarom openen jullie in plaats daarvan de deur niet en wandelen er gewoon doorheen?

Er wordt innig van jullie gehouden.


Kryon