woensdag 21 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 755: Herinneren wij ons? /21 september 2016 / Lee Carroll


755: Herinneren wij ons?
21 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik begrijp dat wij amnesie (geheugenverlies) hebben met betrekking tot onze oorsprong. Ik heb zelfs begrepen waarom dit noodzakelijk is. Mijn vraag is deze: Hebben wij na de dood geheugenverlies over de huidige levenservaring? Als dit zo is, zelfs gedeeltelijk, zou dit de menselijke worsteling niet nog frustrerender maken. Waarom zouden wij teruggaan als wij ons alle pijn en frustraties herinneren die wij als mens hebben ervaren?

ANTWOORD: Nee. Na een periode van aanpassing hebben jullie de geest van God. Jullie herinneren je alles en zien het hele plaatje zeer duidelijk. Jullie wijsheid is sterk en jullie kunnen nauwelijks wachten om terug te gaan. Dit kan helemaal tegen jullie gevoel ingaan door wat jullie nu als pijn en worsteling zien, maar zo zien jullie het niet als jullie compleet zijn. 

De dualiteit verbergt wie jullie werkelijk zijn en dit geldt ook voor het grootse plan als jullie op de planeet zijn. Als jullie in je natuurlijke, eeuwige staat zijn, zijn jullie een deel van de planning van het Universum zelf….. een schepper van energie en een grote meester van Liefde.

Jullie beslissing om terug te gaan is gebaseerd op jullie liefde voor het Universum en alles wat daarin is en op de weinige momenten in de tijd die jullie “weer een menselijk leven” noemen en dat het nodig is om terug te komen en de enige planeet met vrije keuze die de Aarde wordt genoemd, te veranderen.


Er is hierover in de laatste jaren in onze channelings veel discussie geweest. Zoek het op! Jullie zullen versteld zijn als jullie zien hoeveel er voor jullie aanwezig is.

(Zie de channelling uit Philadelphia, 27 juli 2003.)

Kryon