vrijdag 23 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 756: Hitler en de holocaust. / 22 september 2016 / Lee Carroll


756: Hitler en de holocaust.
22 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik zou graag iets willen weten over Hitler, de Waarheid over de Holocaust, Agartha en Shamballah. Hebben zij enig verwantschap met Lemurie?

ANTWOORD: Lieverd, Hitler bestond om de profetie te vervullen die handelde over de Joden en om hen te duwen naar een plaats waar zij hun eigen land zouden hebben. De Holocaust was precies zo afschuwelijk als de geschiedenis vertelt en het is een voorbeeld van het kwade dat in ieder mens dat zich op deze planeet bevindt aanwezig is.

Wij hebben jullie verteld dat “de duivels en de engelen van de hemel zich allemaal in jullie bevinden.” Dit kunnen jullie in de Holocaust heel duidelijk zien.

Agartha (Holle Aarde): Dit is een inter-dimensionaal attribuut van de planeet en het is GEEN 3D! Jullie zullen geen mensen in het binnenste van de Aarde vinden. Dit geldt zelfs ook voor de Lemuriers van Mount Shasta en vele anderen. Er is altijd een tendens bij de mensheid om alles wat jullie intuïtief voelen, te 4D-en. Veel van wat hier is, is echt, maar in een multidimensionale staat.

Shamballah: Jullie perspectief kan anders zijn, maar laten wij zeggen dat dit de naam is van de kern-helingsenergie van het Universum. Velen ontdekken die en geven het vele namen.

Dit is allemaal gepast want de naam ervan is niet belangrijk.

Wat wel belangrijk is, is dat jullie deze energie nu gebruiken!

Kryon