woensdag 28 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 758: Waar staan wij ten opzichte van anderen in het Universum? / 28 september 2016 / Lee Carroll


758: Waar staan wij ten opzichte van anderen in het Universum?
28 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Ik heb gelezen dat als wij het voor elkaar krijgen om op een hoger niveau te vibreren, dit miljoenen wezens in de gehele kosmos zal beïnvloeden en het dat zelfde gebeurt voor onze tegenhangers op Aarde en voor Moeder Aarde zelf. Komt dit door het feit dat wij allemaal een deel van God of van Spirit zijn?

Wij zijn ook een deel van ieder ander in de kosmos en van de Aarde zelf….. Ik begrijp dat onze energie is verbonden, maar zijn wij allemaal een deel van elkaar?

ANTWOORD: Het gaat er niet om dat jij een deel van de familie (Spirit) bent. Het gaat om vrije en onbevooroordeelde keuze van degenen die niet weten dat zij een deel van God zijn. Ja, jullie zijn allemaal inter-verbonden en er zijn er meer bij betrokken dan er zandkorrels op de planeet zijn. Deze zandkorrels vormen een “strand’ dat EEN is en dat wordt gezien als een strand. Jullie zijn een fles met zand op dit oneindige strand dat is uitgekozen om door een diepgaande energietest te gaan waarin er geen oordeel is over wat jullie doen, maar eerder alleen maar eer omdat jullie op kwamen dagen om mee te doen. Het is moeilijk!

Waar zal de onbevooroordeelde balans van donker en licht blijven als engelen die niet weten dat zij engelen zijn, zijn geplaatst op een neutraal speelveld waar ongelimiteerde keuze van energie is? Waar zal de balans naartoe gaan?

Misschien krijgen jullie nu een kleine inter-dimensionale glimp van waarom wij jullie zozeer eren? Waarom wij wachten op de dag waarop wij jullie naam voor iedereen kunnen zingen? Jullie hebben de Aarde veranderd en in lijn met dit alles veranderen jullie ook het Universum voor ons allen.

Het is moeilijk om iets uit te leggen dat verborgen moet blijven, maar in de kern weten jullie precies waar het allemaal om gaat.

Kryon