vrijdag 30 september 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 759: Mensen – magnetisch veld./ 29 september 2016 / Lee Carroll


759: Mensen – magnetisch veld.
29 september 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, Ik vraag mij dingen af over de relatie tussen de verschillen in magnetische velden van mensen. Hebben sommige mensen grotere magnetische velden dan anderen? Mijn zoon lijkt magnetische energie te hebben die uit zijn vingers komt, hij kan als hij dat wil zelfs een figuur daarmee in de lucht tekenen.

Kan jij jouw licht hier alsjeblieft over laten schijnen?

ANTWOORD: Wat jouw zoon heeft is echt geen magnetisme. Het lijkt alsof het magnetisme is maar het is gewoon een portie van een krachtig energieveld dat om hem heen is.

Vele mensen kunnen batterijen of elektronische apparatuur verstoren (computers laten crashen). Dit komt niet zozeer door magnetisme maar wel door een zeer energetisch Menselijk Veld.

Dus ja, vele mensen hebben energetische velden die verschillend zijn. Zij zijn niet groter, maar wel actiever. De feitelijke maat ervan staat vast en is voor iedereen hetzelfde.

Hoe actief zij zijn is waar het om gaat, en dit gaat ook weer over het activeren van het DNA. Vele jonge mensen hebben dit van nature omdat hun DNA veranderd is…. niet chemisch, maar inter-dimensionaal.

Er wordt zeer veel van jullie gehouden,

Kryon