maandag 3 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 762: Mensen – doen wij het werk allemaal, of geldt dit maar voor enkele mensen? / 3 oktober 2016 / Lee Carroll


762: Mensen – doen wij het werk allemaal, of geldt dit maar voor enkele mensen?
3 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Is iedereen die op dit moment hier leeft als geïncarneerde ziel hier aanwezig om te helpen bij het verhogen van de vibratie van de planeet of zijn sommigen van ons alleen maar “menselijke wezens” en verder niets?”

ANTWOORD: Er bestaat niet zoiets als “alleen maar menselijke wezens”. Jullie zijn hier allemaal om deel uit te maken van de test van de Aarde. De meesten van jullie zullen niets meer zien dan de 4D-ervaring die zo algemeen en gewoon lijkt voor vele mensen. Dit is de vrije keuze waarover wij spreken en dit dient waarlijk het doel van een test zonder “te WETEN dat er en God is!” Vele anderen die van de soort zijn die dit leest, zullen voor zichzelf vaststellen dat er een groter plaatje voorhanden is.

Dit zijn degenen die wij bereiken met de soort leringen die jullie op deze bladzijden zien.

Er is geen oordeel over de beslissingen die jullie nemen. Jullie zijn hier allemaal met het potentieel om een rol te spelen in een nieuw bewustzijn voor de planeet.

Jullie zijn allemaal spelers, maar sommigen zullen de meesters van de dag worden!

Er wordt oneindig veel van jullie gehouden.

Kryon