donderdag 6 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 765: Ik voel mij heel alleen. / 6 oktober 2016 / Lee Carroll


765: Ik voel mij heel alleen.
6 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG:  Lieve Kryon, vanaf het moment waarop ik de intentie heb gegeven om de Implant te accepteren, ben ik vele mensen in mijn leven verloren om redenen die ik niet kan begrijpen. Er is niemand overleden maar elke vriend die ik onvoorwaardelijk lief had en waar ik aardig voor was, heeft zich van mij afgewend. Zij hebben mijn vriendelijke karakter gebruikt en hebben alles omgedraaid om over mij te oordelen. Ik heb geen energie meer over! Ik heb een tijdje rust nodig.

Ik heb de intentie gegeven voor nieuwe, meer verlichte vrienden, maar tot dusver voel ik mij heel alleen. Ik dank Spirit elke dag dat mijn verloofde en mijn familie nog steeds hier zijn. Ik ben bang geworden om mijn normale gevende en liefhebbende Zelf te zijn voor degenen die nog steeds in mijn leven zijn gebleven. Ik wil niet nog iemand verliezen. Wat doe ik verkeerd?

Shanti,
Laura


ANTWOORD:  Jij doet helemaal niets verkeerd. Herinner jij je niet dat wij jaren geleden hebben verteld dat de implant krachtig is? En weet jij ook niet dat wij dit enkele jaren later hebben gedefinieerd als: Permissie om een gescandeerde energie te implanteren in je bewustzijn? Als jij dit soort energie in je hebt, zal het oude zich uit jou terugtrekken. Bijna als het vervellen van een oude huid gaan de dingen die niet bij jouw nieuwe energie horen, langzaam weg…. soms op schijnbaar ongebruikelijke manieren.

In plaats van gealarmeerd te zijn over dit terugtrekken, vier het! En vraag je dan niet af wat je hebt gedaan of niet om dit te hebben. Het is een feit dat jij toestemming gaf aan anderen om jouw cellulaire verandering te “zien.” Het is aan hen om te gaan of te blijven, ongeacht hoeveel jij denkt dat jij voor hen hebt gedaan.

Wat nog verborgen is, is dat er een “nieuwe familie” of vrienden zijn die erop wachten om jou te ontmoeten. Zij zullen jouw energie ook herkennen en zullen daardoor van jou houden! Toch dien jij alle oude veranderingen te vieren en actief te zoeken naar de nieuwe veranderingen want dan zullen de veranderingen niet zo ongebruikelijk lijken. Als je dit niet doet zal jij op een en dezelfde plaats blijven en je wentelen in iets waar jij negatief over denkt.

In feite wacht het geschenk waar jij om hebt gevraagd, juist op jou.

Jouw ware familie weet wie jij bent en zij zullen blijven.

Heb geen angst om liefhebbend te zijn voor wie dan ook…..dit zal het nieuwe van het oude scheiden.

Kryon