vrijdag 7 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 766: Jouw “Groep” integreren. / 7 oktober 2016 / Lee Carroll


766: Jouw “Groep” integreren.
7 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: In jouw “Wat is er aan de hand?”- channeling (op de Kryon-website) zeg jij dat ieder van ons een groep heeft, of een groep is. Wat kunnen wij doen om deze groep meer te integreren in ons dagelijks leven?

ANTWOORD: Laten wij allereerst duidelijk maken dat JIJ deze groep BENT. Jij bent een groep. Maar je hebt gelijk met jouw vraag over hoe deze groep te integreren. Het proces gaat over het integreren van de 4D-jij met de inter-dimensionale jij.

Het is het werk waard en het is de kern van al onze channelings in het laatste jaar.

Het korte antwoord? Elke dag:
(1): Vier jouw leven hoe dan ook.

(2) Spreek elke dag tegen jouw cellen! Vertel hen hardop wat jouw plannen zijn voor jouw gezondheid en jouw verouderingsproces.


(3) Spreek nooit woorden uit over jezelf tenzij je het leger van cellen dat “jouw lichaam” wordt genoemd zo wil laten handelen. Als jij in frustratie zegt: “Dit gebeurt mij nu altijd!” Dan zullen een miljard of zo cellen de boodschap opvangen. Zij hebben allen een bijeenkomst en zeggen: “De baas zegt dat hij deze dingen steeds wil laten gebeuren, laten wij dus aan de slag gaan en hen weer laten gebeuren!” Met andere woorden: jouw krachtige energie manifesteert een realiteit die is gebaseerd op wat jij zegt en denkt.

(4) Luister naar Spirit. Praat niet alleen maar. Geloof het of niet, God weet waar jij doorheen gaat en wat je nodig hebt.

(5) Visualiseer dat jij de hand van je Hoger Zelf pakt en die de hele dag niet meer loslaat.

Kryon