zondag 16 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 768: Het leven is waardeloos. Wat kan ik doen? / 16 oktober 2016 / Lee Carroll


768: Het leven is waardeloos. Wat kan ik doen?
16 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon, ik las over Kryon in 1995 en kocht Boek Een, Twee en Drie. Ik begon hen te lezen op 1 november om 11.00 uur in de ochtend. Ik had juist een grote breuk in mijn relatie achter de rug en raakte de mooiste baan die ik heb gehad kwijt doordat ik werd ontslagen. Het is nu zes jaar later en ik heb gedaan wat ik voelde dat nodig was om te mede-scheppen nadat ik de intentie voor twee dingen had gegeven: een behoorlijk inkomen en een liefhebbend maatje in mijn leven.

Mijn inkomen voldoet nauwelijks en de situatie met het liefhebbende maatje blijkt elke keer weer een tegenvaller te zijn als er weer een nieuw maatje in mijn leven verschijnt. Help mij alsjeblieft! Wat kan ik doen?

— Jean E.

ANTWOORD: Elk menselijk pad is anders en het heeft zijn eigen timing voor mede-scheppen, maar jij hebt de juiste energie gegeven. Wij hebben informatie gegeven over wat er in het algemeen op de planeet gebeurt met velen van jullie: Het raster wordt gecompleteerd. Met die completering komt er een stabielere manier om met Spirit te communiceren en ook een helderheid die er voordien niet was.

Vier je leven elke dag en visualiseer dat je tevreden bent. Geef Spirit geen agenda over wat jij denkt dat je nodig hebt.

Laat de pracht van jouw Hoger Zelf iets mede-scheppen dat zelfs nog beter is!

Er wordt zeer veel van jullie gehouden.

Kryon