donderdag 13 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 768: Is taal beperkend? / 13 oktober 2016 / Lee Carroll


768: Is taal beperkend?
13 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Lieve Kryon: Zullen wij als mensen in staat zijn om een op zintuigen gebaseerde taal zonder woorden te gebruiken (ziel-spreken). Ik kan zeggen: “Ik houd van jou” maar ik wil een GEVOEL aan jou geven.

Ik heb het niet over wat wij kunnen geven in een gebed of in een meditatie; ik bedoel het als iets dat fysiek is. Eerder dan in een essay van vijf bladzijden waarin wij iemand iets proberen te laten begrijpen, kunnen wij hen het “gevoel” geven van het “gevoel” dat wij hen met woorden zo proberen te laten voelen.

Mijn punt is dit: als ik een essentie aan jou zou kunnen overbrengen zou er helemaal geen noodzaak meer zijn voor woorden, jij zou het weten  doordat je VOELT wat ik vraag.

ANTWOORD:  Als jij en je liefdespartner elkaar in de ogen kijken is er geen essay nodig. Er is een overbrenging van energie die aanwezig is en die is verschillend voor allerlei soorten liefde.

Het is dezelfde energie als die tussen jou en jouw ouders, jouw nakomelingen, je dieren, en ja, ook jouw goddelijke familie. Maar het is een overdracht zonder woorden en die is absoluut echt en hij wordt ook echt begrepen.

Vergeet de woorden dus en “wees” gewoon. Zo gaat het bij liefde. Het kan gevoeld worden zonder dat er iets wordt gezegd en mensen hebben de mogelijkheid om het te “voelen” als het van de een aan de ander wordt gegeven – vanaf welke afstand dan ook!

Analyseer het niet verder dan je zou doen als iemand tegen je zegt dat hij of zij van je houdt. Realiseer je dat het gewoon zo is en vier de kracht van dit geschenk van licht-onderscheiding.

Het hoeft niet onderzocht of ontwikkeld te worden.

Het is vanaf het begin een van de basiswaarheden van de mensheid geweest.

Dit is – van alle dingen – het bewijs vanjullie goddelijkheid!

Kryon