vrijdag 28 oktober 2016

Kryon: Vraag en Antwoord 770: Fouten en hun invloed op het Universum. / 28 oktober 2016 / Lee Carroll


770: Fouten en hun invloed op het Universum.
28 oktober 2016 / Lee Carroll
Vertaald uit het Engels door Henk Steur

VRAAG: Is de rest van het Universum veroordeeld om te lijden onder onze fouten? Wat voor soort Al Wat Is schept een Universum zonder vrije wil en vormt dan een heel klein plekje met vrije wil in een onduidelijk, obscuur zonnestelsel in een onduidelijk, obscuur Melkwegstelsel? Is de vrije wil zo gevaarlijk?

ANTWOORDNiemand en niets van het Universum zal ook maar ergens onder lijden door wat de mensen hier doen. Jullie maken geen fouten, maar eerder beslissen jullie met een balans van energie en waar donker en licht zichzelf in balans kunnen brengen. Jullie inspanningen zullen van toepassing zijn op een nieuwe schepping.

Het Universum zal vieren wat jullie hier doen en het licht dat jullie scheppen in zich opnemen. Denk er aan als het oplossen van problemen waar alleen de oplossingen worden gezien, niet het werk dat rondom die schepping is verricht.

Het is de menselijke dualiteit die bezwaarlijke logica vindt in een goddelijk systeem. Als jullie een gelimiteerd paradigma over een complex paradigma plaatsen krijgen jullie alleen gedeeltelijke antwoorden. Maar degenen in het beperkte paradigma weten dit niet. Zij denken dat zij compleet zijn en dat hun denken helder is. Als alles dat jullie kunnen doen toevoegen en onttrekken is en jullie proberen complexe natuurkundige problemen te berekenen zullen jullie nooit weten dat zij onnauwkeurig zijn, nietwaar?

Er wordt heel veel van jullie gehouden.


Kryon